Friday, January 8, 2010

remed lagi..huuu~~

ilmu kedokteran komunitas...gempak gile die punye name kan..segempak result aku yg membawa kepada kegagalan...hurm...
tp maybe sbb ni bukan 1st time sku remed..so aku xde rase sedey2 pun..wlaupun d antara housemate aku..aku sorang je yg remed..alahai tiqah....
pagi tadi..ade praktikum..as we all know..kite kena donate darah kat test tube tu kan..so..sbb tu..aku telah berjaya mencederakan J dan FAAZA..sbb diorg mintak tolong aku cucuk kan jari diorg..huhu..
kepada J dan FAAZA..sorry sgt2..sbb aku taw aku cucuk tadi kuat sgt..cian korg~~
ok..da setel praktikum..my feveret part..lunch hour!!! hahaha..
so..aku ngn budak2 remed yg lain..picnic lam bilik 306..pastu konon2 nye bace buku sbb sat lagi nak remed nih..
aku tataw la nape aku relax sgt kali ni..mungkin sbb aku rase remed bukan lah perkara terburuk yg pnah jadi kat aku kot...but short sem mybe 1 of da worst thing ever happen in my life..sbb??
sbb aku xde duit nak bayar short sem tu!!! huhu..mahal gile ok..
ok..tibe saat yg best..remed bermula..soalan?? sebijik2 cam soalan exam hari tu..adeh..klau fail lagi kali ni..tataw la cmne da nak buat..huuu~~
mase menjawab tu..aku cm da bleh compare jawapan2 aku..n terfikir..klau ko hapal betul2 n study tanpe perlu main FACEBOOK dan YM...mesti ko lulus tiqah..(T__T)
kluar ruang 301 tu..sume muke cm lega..alhamdulillah...bleh la jawab kot..insyaAllah..bleh kot..=)
kluar kampus..x ujan lagi..da smpai sparuh jalan...ujan..mak aih..lebat betul..aku ngn jue..mmg lenggang kangkung..x bawak payung!!
nasib baik naem ade..die ade payung..so share la payung tu 3 org..romantik kan kitorg..haha
ade payung ke x ke..same je..basah kuyup gak kitorg..sbb payung kecik..haha..alang2 da basah..biar sampai lencun kan..so..aku redah je..haha
sampai2 aku kat umah..ujan pun benti..huuu~~

~~~hujan rahmat di hari jumaat meraikan berakhirnya remed kami harini~~~
poyo je aku..=p

2 comments:

FatinZol said...

rilek tikah...

remed x bermakna kita bodoh,kan...
at least,kita berusaha.(n lau mmg x berusaha tu,mmg padan muka beno la)..

~aku pn basah giler td..shekshi!

teeqah said...

haha..ye..kite x bodo..just aritu..x blaja rajin2..huu~
fatin sheksi?? i like!! hahaa