Monday, January 25, 2010

my new obsession..


haha..skarang..aku tibe2 je obsessed ngan encik2 SUPER JUNIOR ni haa...
dulu aku pelik..amende la yg kawan2 aku tgk sampai gelak cam org gila
pastu bila sembang2..diorg duk cite sal group KOREA..
aku?? nganga sambil cari debb..sbb die je geng aku..
kami sama2 lost pasal group korea or jepun..hahaha
skarang...aku da taw..nape diorg minat sgt..
sbb group2 korea ni MMG BEST!!!!!!!!!!
wlaupun muka jambu abes cm jambu yg jual depan ukrida tu..
tp..aku x kesah..janji best..=)

aku sbnrnye..xtaw pun name2 diorg ni..ramai sgt la..
yg aku taw..aku suke lagu2 diorg..n their dance performance..i tell u..superb!!
mantap gile woo..i lykeeee~~~
wlaupun diorg ramai gile..13 org kot..aku lg suke sbb..aku bleh minat ramai2..
hahaha..debb..mari minat SUJU meh..nnt da x lost da..=)

~~~ni je pun group korea yg aku taw~~~

3 comments:

aLmA♥ said...

ko mnt diorg teeqah??
:)

Asip Hussin said...

hahaha~
Dulu aku ade minat satu group jepang ni tau. "Morning Musume"(gadis pagi) name die. Kenape namenye begitu? Sebab orang2 jepang akan dengar lagu mereke waktu nak pegi keje di pagi hari..termasuk la aku. Tp aku bkn org jepang~

Dan..semestinye, mereke sangat comel. Sebab tu aku tgk hahaha~

teeqah said...

asip..aku ingt ko arg jepang..hahaha..aku xknal group tu..huu~~ tp mesti kiut gle kan..haha

alma..haah..aku da fall in love la pulak ngn encik2 suju ni..haha..tp ko lg menang la..aku beginner je..=)