Wednesday, June 2, 2010

happy but not happy..


happy sbb?? ade seseorang yg ckp..muka aku x menggambarkan usia aku yg dah jejak 20-an ni..haha..
"wajahnya kayak anak SMA"..haha..ertinya...aku berawet muda..hahahan ade beberapa org yg ckp..perangai aku ni..langsung x mcm org yg dah umur 20.."masih keanak-anakan"..well..that's me..=)
nak tahu rahsia berawet muda...gembira lah selalu...hahaha
am i that happy? well..not really..kadang2 happy..kadang2 x..

x happy sbb?? my compound-mate @ my besties mase kat mrsm dulu..nak wat reunion..
walaupun bkn semua dpt dtg..tp pokok nye..reunion tetap reunion..siap ade slumber party lg..haha..
ok..part slumber party tu aku reka je..tp ok what kalau ade kan..hehe
punca utama aku x happy..aku x bleh join the reunion..sbb diorg nak buat this weekend..
xde jadah la pulak kan aku nak balik malaysia semate2 kerana reunion tu..huuu~~
xpe korg..kalau aku x dpt join reunion dlm mase terdekat ni..
kite wat reunion yg lagi grand 10 taun akan dtg okeh..aku nak buat kat hotel..
tp still kat genting mcm kite plan dulu..
walaupun kita sebenarnye..10 org je..hahaha

~~~ingat x mase ni..kite baru lepas grad..lepas tu kite fly ikut pagar belakang..mase tu pak guard rambut putih tu marah budak laki..haha~~~

~~~ingat x time ni..kite naik van pegi TC..pastu gembira2 kat tepi pantai..pastu makan McD..how cute~~~







- RINDU KORG SANGAT2 =_='-

3 comments:

maysara ar said...

hahahah*gelak pling terjaat*..
uwek..x dpt itot..hehe..xpe,nati ktowg krimkan gmbar tok tontonan kau ek..muahahhaa..miss our lady boss..sape nk handle ktowg kalo kau xdek..-.-

Anonymous said...

alolo.
jgn sedey2 k.

teeqah said...

haha..tahu xpe..sape nak handle korg yg degil nih?? ke korg dah besar panjang..dah x degil??haha..xpe2..naib lady boss ade..die lg dasat dr aku..haha..

ha..antar gambar taw..hehe..=)

anonymous..siape anda? haha..tp sy mmg sedey pun...wuwuw..=(