Thursday, June 24, 2010

thank you for the memory

ok post ni terlambat sehari..tapi xpe la..yg penting kita ingt..=)

terima kaseh kepada M.A.R.A yg kasi rumah semegah kondo palm spring untuk kami tinggal

terima kaseh kepada U.N.I.T.Y.C.O.L.L.E.G.E sbb sudi terima budak2 foundation separuh masak cm kami ni..yg suke komplain sane sini..

terima kaseh kepada Ms. alicia , Ms. hazwani, Dr. venga, Mr. ilangovan, Mr. goh, Mr. lam and Ms. (aku lupa nama miss yg ganti miss hazwani tu..), Ms. sherry, Ms. aida, Ms. (yg jual barang wanita kat kelas tu) sbb mengajar kitorg smpai ramai dapat pointer 4.00 walaupun tu pointer unity bukan pointer U.N.P.A.D..haha

terima kaseh kepada D.A.T.A.R.A.N.P.I.N.T.A.R sbb sudi angkut ktorg yg ramai ni pegi dan balik kolej..walaupun selalu berebut dgn budah mahsa yg suke pasang lagu mereka kuat2..berebut ngn budak stamford yg kdg2 kami x suke (kadang2 ke??)

terima kaseh kepada M.A.K.C.I.K.K.A.F.E yg jual karipap sardin yg sgt sedap..tu lah kafe paling simple aku pernah tgk..walaupun bahang matahari + jalan raya yg membakar kulit mase ngah makan tu..tp ketiadaan mak cik dan pak cik kafe akan membuat kan kami sentiase lapar dan mengantuk time kelas..

terima kaseh kepada P.A.K.C.I.K.M.E.D.A.N yg sibuk suruh aku jd menantu die..ayam goreng panas2 dan kentang goreng dan ikan keli pakcik..xkan kami lupakan..lauk2 ni la yg sumbat perut kami hari2..

terima kaseh kepada P.K.N.S yg kasi pinjam surau mereka yg sgt sejuk tu untuk kami solat..kami tahu kami suka bising2..sorry aunty uncle..=)

terima kaseh kepada P.A.K.C.I.K.N.A.S.I.K.L.E.M.A.K yg berniaga depan unity setiap pagi..nasik lemak sambal sotong pakcik..mmg terbaik lah !! karipap yg sgt besar dan padat tu..kami akan rindui..

terima kaseh kepada A.N.E.N.K.S yg setia melayan customer yg sgt byk karenah dan mengada2 cm kami.."ane, nak meesup banyak sayur", "ane, nak nasik goreng kampung nasik banyak2", "ane, mau kari ikan", punye la bestfren ngn ane smpai kan "ane, bila mau belanja !" dan akhirnya, dia betul2 belanja kita makan roti tisu yg manis~ hahaha..bila ane balik india..mula la makan sambil termenung..owh abdulla..=)

terima kaseh kepada B.H.A.I.3.M yg sungguh mesra..tempat yg menjadi tujuan kami setiap pagi untuk beli vitagen, nescafe and roti gardenia..tempat kami beli maggi bila xde duit nak makan kat ane..tempat kami beli roti dan telur bila kami diet..haha

terima kaseh kepada C.I.K.W.A.R.D.E.N yg suke buat spotcheck mengejut..pastu bebel2 smpai kami semua buat muka..yg paling x tahan..nak berlagak ek depan ktorg..hahaha..x kuase i nak layan..u cerita la sorg2..i xmo dengar..lalala

terima kaseh kepada P.A.K.G.U.A.R.D palm spring yg aku x sure dr negara mana..sungguh garang ok !! ni x boleh..tu x boleh..abes tu..ape jadah aku duk lam palm spring x bleh wat pape..(exaggerate di situ) haha..tapi terima kaseh jugak sbb jage keselamatan kami..

terima kaseh kepada J.I.R.A.N.K.A.M.I yaitu..aunty garang depan rumah, abg rambut kembang yg sgt suspicious dan aunty yg ade bela kucing..sy suka kucing aunty sgt2 !! kepada aunty depan rumah..sorry..ktorg mmg x reti nak diam..kepada abg rambut kembang..abg ni pilot ke? (teori debb) hahahaha

dan yg teristimewa..terima kasih kepada K.A.W.A.N.-.K.A.W.A.N.U.N.I.T.Y yg sudi menjadi sahabat aku selama 2 tahun ni..terlalu banyak kenangan kita bersama..especially my beloved housemate..sorry kepada ketua rumah..hani..sbb kami mmg x tahu nak berjimat air and letrik..tiap2 bulan terlebih kan..hahaha..
>>>special thanx to teha and jue yg menjadi teman aku mase weekend..kite kan perantau..mane balik rumah tiap2 minggu..huhu..kite selalu pergi dating 3 org..dan habiskan duit kat the street the curve..n cineleisure..haha

ingat x mase ni ::::

  • 1st day kite nak g kolej..kene tinggal bas kot !!! duk cangkung tepi jalan..pikir cmna nak g kolej..hahaha
  • betapa alergiknya aku pada alex..huahaha
  • kita buat pot luck..dah la balik lambat..tp kita sempat masak macam2..dan SEDAP !!
  • kita pegi picnic kat sungai gabai..credit to the most dangerous driver..faiqah !!
  • kite pegi IB tgk teater yg nanges2 tu..credit tu also the most dangerous driver..piko and faiqah..cramp kaki aku nak tekan break..haha
  • kite pegi genting pagi2..suka2 sane sini..balik rumah semua pengsan kepenatan..haha
  • kite pergi program yg syafiq buat tu (nak jugak mention)..n thanx faiqah atas kesungguhan anda..=)
  • kite shopping besar-besaran kat tesco..efficient gile cara kita shopping.."ko beli ni..", "ko beli tu".."kite jumpa kat kaunter"..haha
  • kite pegi tgk midnight movie..pukul 4 pagi kot kite balik !! haha
  • kite x tido semata2 nak siap kan assignment biology yg sungguh chantek !!
  • aku marah seseorg sbb x buat lagi video pasal cuneiferous forest..padahal esok present..haha
  • kita angkut tilam2..and tido ramai2 depan tv dengan sliding door yg terbukak luas..sungguh bahaya ok sebenarnya..tp sejuk !!!!
terlalu banyak la kenangan dengan korg..sungguh aku rindu life kat palm spring and unity college..
and now..we're together again..with 6 other housemate yg aku syg..the more the merrier !!
lepas ni..we're gonna make new memory..the best memory ever !!
medic student pun ade life yg menyeronokkan.. kan2..(^0^)V

4 comments:

tika said...

proud to know u dude

teeqah said...

nice to know u too..=)

Zaim Van Java said...

oh.... bnyk jalan2 seyh...hahahaha...

faiqah ar said...

owhh..saya ingat! hahaha..syiokknya dulu2 kala..T_T

terima kasih teeqah untuk semuanya!!muah3X *sambil tutup2 mata* hehe

may Allah bless us all ;)